De nieuwe standaard voor onder het miljoen!
 
 
De toekomst van alternatieve financieringen
 
 
 
Verslag rondetafelgesprek
 
De nieuwe standaard voor onder het miljoen De nieuwe standaard voor onder het miljoen
 
De financiële crisis van een decennium terug deed de banken op hun grondvesten schudden. Terwijl die instellingen hun wonden likten, ontstond echter ook ruimte voor een alternatieve sector die de afgelopen jaren steeds meer MKB bedrijven aan financiering heeft geholpen. Wat is de sleutel tot het […]
 
Deelnemers:
 
Rik Heintzberger - Spotcap
 
Spotcap, online financiering voor ondernemers Spotcap, online financiering voor ondernemers
 
Spotcap is een bedrijfsfinancier met een duidelijk doel: ondernemers in staat stellen om op eenvoudige wijze zakelijke financiering aan te vragen. Hoofd Accountmanagement Rik Heintzberger vertelt hoe Spotcap dit waarmaakt.
 
Fred van der Stappen - Smartfunding
 
Bemoei je met je eigen zaak Bemoei je met je eigen zaak
 
SmartFunding is een landelijk franchiseconcept dat mkb-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de € 250.000 en 5 miljoen euro. De SmartFunding-adviseurs bieden ondersteuning door onafhankelijk advies, lokale kennis en persoonlijke betrokkenheid.
 
André Dolsma - Qredits
 
Qredits financiert sociaal ondernemerschap Qredits financiert sociaal ondernemerschap
 
17.000 ondernemers heeft Qredits al geholpen hun bedrijf te laten groeien. Daarmee heeft Qredits indirect ook de economische groei bevorderd, de werkgelegenheid en de maatschappelijke stabiliteit. Zonder Qredits zouden deze ondernemers het voor hun succes zo belangrijke micro krediet en coaching niet hebben verkregen. 
 
Victor Verstappen - BDO Amstelveen
 
De financieringsaanvraag haalbaar maken De financieringsaanvraag haalbaar maken
 
Een financiering is geen doel op zich maar een middel om meer winst te maken. De adviseurs van BDO hebben een ruime ervaring in het optimaliseren en begeleiden van financieringsaanvragen. Succes in de vorm van een toekenning is daarbij hun streven, maar ze verliezen ook nooit het doel van de beoogde financiering uit het oog.
 
Hans Eelman - Credion Amsterdam
 
Credion realiseert bedrijfsfinancieringen Credion realiseert bedrijfsfinancieringen
 
Resultaat telt. Tijd telt. Geld telt ook. Als ondernemer weet u dat. U ziet kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf en wil niets liever dan deze realiseren. Dat is waar u elke dag hard voor werkt, samen met uw medewerkers. Laat ons ook voor u werken. Deel uw ambitie, uw dromen. Of vertel ons waar het op dit moment wringt. Wij zetten alles op alles om een passende financiering voor u te realiseren.
 
Jeroen Smits - Dutch Finance Lab
 
Er hangt voor het MKB genoeg geld boven de markt Er hangt voor het MKB genoeg geld boven de markt
 
Het is voor ondernemers steeds lastiger om financiering bij een bank te verkrijgen. “Als je de berichten goed volgt, dan kun je overduidelijk één heldere conclusie trekken: een ondernemer die zijn cashflow op orde wil houden om te kunnen investeren, zal op zoek zijn naar andere mogelijkheden.” 
 
Eva Herrenauw - Beequip
 
Bevrijd uw eigen kapitaal Bevrijd uw eigen kapitaal
 
Nederland heeft dringend behoefte aan woningen en nieuwe wegen, het buitenland hecht grote waarde aan Nederlandse bedrijven en hun materieel, van bruggenbouw tot transport. De markt voor het MKB is in volle expansie. Maar groei vereist ook kapitaal. Nieuw materieel is duur en wordt vaak niet direct geleverd, gebruikt is onmiddellijk beschikbaar maar wordt door bijna niemand gefinancierd. Soms zit het kapitaal ook vast in bestaand materieel. Beequip helpt het vlot maken.
 
Lisette van Breugel - Stapelfinancieringen
 
De succesfactor bij een gecombineerde financiering De succesfactor bij een gecombineerde financiering
 
Steeds meer financieringen worden samengesteld uit een bancair en een non-bancair deel. Van een aanvraag bij één enkele partij is vaak geen sprake meer en wordt er vrijwel altijd een combinatie van verschillende financieringsvormen voorgesteld om tot de ideale mix te komen. Dat vereist expertise en een brede kennis van de marktmogelijkheden. Stapelfinancieringen was een van de eerste Nederlandse specialisten in deze financiële regie. 
 
Gion van den Bogaert - Floryn
 
Toegang tot werkkapitaal door slimme technologie Toegang tot werkkapitaal door slimme technologie
 
Groei vraagt om werkkapitaal. Bij veel bedrijven stokt die groei, omdat de terughoudendheid van de bank groter is dan de ondernemerszin van haar klant. Dat kan anders, vindt Floryn. De FinTech gebruikt bij de beoordeling van kredietaanvragen geavanceerde technologie om de risico’s van een financiering in kaart te brengen en heeft veel rompslomp bij het toekennen en opnemen van krediet weggenomen.
 
 
Op zoek naar meer relevant nieuws?

Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
 

U ontvangt deze mail omdat u met het volgende e-mailadres bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief: %%emailaddress%%
Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan hier