Alles in het belang om als ondernemer te groeien
 
 
Hét Ondernemersbelang voor u in
 
 
2019

Relevant nieuws
voor de ondernemer die vooruit wil!
 
 
Hét Ondernemersbelang vernieuwd
 
Hét Ondernemersbelang biedt ondernemers een breed en crossmediaal communicatie- en kennisplatform. Vandaag de dag is het erg belangrijk om je doelgroep zo breed mogelijk te benaderen met vakinhoudelijke kennis. Dit is dé manier om de doelgroep aan je te binden. Maar hoe organiseer je dat? En welke keuzes moet je maken?

Ieder communicatiekanaal vereist een andere aanpak. Hét Ondernemersbelang beantwoordt je vragen hierover en helpt je om je content via verschillende kanalen effectief te verspreiden. Zo kunnen je relaties je snel en eenvoudig vinden, word je extra gewaardeerd vanwege deze duidelijke zichtbaarheid en zien ze je als autoriteit op jouw vakgebied.
 
 
De ontwikkelingen voor 2019
 
De digitalisering ontwikkelt zich steeds sneller. Stil staan zit er voor een ondernemer niet in. Hét Ondernemersbelang gelooft in de kracht van samenwerking. We helpen elkaar om als onderneming te groeien. Op basis van analyse en rapportages bedenken wij maandelijks verbeteringen die we testen en doorvoeren. Wij stellen hypotheses op en activeren A/B tests om te bewijzen of de hypothese klopt. Voor de ondernemer streven wij naar maximaal resultaat. Door continue te sturen op actualiteit en relevante thema's wordt er een warmere lead gegenereerd waarbij de content een hogere waarde krijgt.

Focus op de actualiteit en data gestuurde thema’s heeft het afgelopen half jaar gezorgd voor een stijging van de bezoekersaantallen met ruim 20%.

In 2019 richt Hét Ondernemersbelang zich op het optimaliseren van haar content. Het zoekgedrag van de bezoeker wordt steeds belangrijker. Als ondernemer wil je gevonden worden! Hierbij ligt de focus steeds meer op het schrijven van attractieve en informatieve content.
 
 
 
De kracht van een rondetafelgesprek
 
Tijdens een rondetafelgesprek praten ondernemers en/of beleidsmakers over een actueel onderwerp, regionale ontwikkeling(en) en problematiek binnen hun vakgebied. Iedere tafeldeelnemer mag zelf drie stellingen bedenken die ze graag ter discussie op tafel zien komen. Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist, die hierover een artikel schrijft. Dit artikel wordt verstuurd via onze digitale regionale nieuwsbrief naar circa 5.000 e-mailadressen op directie- en managementniveau.

Wat is jouw ondernemende antwoord als je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek? Grijp je die kans om andere ondernemers te ontmoeten die je kunnen inspireren, die nieuwe inzichten met je delen en die graag deel willen uitmaken van je netwerk?

Lees meer
 
 
 
Masterclass in een unieke setting
 
Tijdens een masterclass worden onderwerpen behandeld waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen.

Veel behandelde onderwerpen zijn:
- Waardebepaling van een bedrijf
- Grip op debiteurenbeheer
- Social media voor Business to Business
- Cybersecurity en privacy

Ben je als ondernemer succesvol maar heb je geen inzicht in de werkelijke waarde van je bedrijf? Wil je als ambitieuze ondernemer een bedrijf overnemen maar heb je geen kennis over de realistische overnamewaarde van dat bedrijf? Laat je informeren door een specialist en maak gebruik van de gelegenheid om antwoord te krijgen op je vragen. De masterclasses zijn interactief en worden volledig gefaciliteerd door Hét Ondernemersbelang. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer
 
 
 
Video als onderdeel van je marketingstrategie
 
Video marketing wordt steeds populairder. En niet alleen bij bedrijven. Steeds meer consumenten kijken branded video’s. En dat biedt kansen! De combinatie van beeld, geluid en tekst geeft een boost aan je boodschap naar de klant.

Het is belangrijk om te weten wat je met je bedrijfsvideo wilt bereiken. Hoe komt je boodschap over op je publiek? En wat wil je van het bedrijf laten zien? Als de boodschap helder is, kan een videograaf aan de slag met het uitwerken van het concept.

Iedere video is uniek en wordt op maat gemaakt. Tijdens het gehele proces worden jouw wensen vertaald naar een inspirerende en dynamische video.
 
Een uniek concept.
Op maat gemaakt.Je wensen vertaald tot een inspirerende en dynamische video.
 
 
Op zoek naar meer relevant nieuws?

Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl of telefonisch via 0512-745220

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
 

U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan hier